Straipsnis nematomas paprastiems vartotojams
 

Komentarai

Naujas komentaras

Tekstas: Koks valstybės, kurioje vyks IOI'2016, pavadinimas? (žr. logotipą šone) Jūsų vardas:
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Jokio atidejimo negali buti, kita savaite sergamumas dar padides ir bus uzdaryta dar daugiau mokyklu.
Administratorius

Prieš 4100 dienų
Duomenys buvo išsiųsti. Negavę turėtų skubiai rašyti kontaktiniu adresu.
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Kodėl dar negavome mokinių prisijungimo duomenų???
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Pritariu Matui, pats ateityje galvoju studijuot ir siet savo gyvenimą su programavimu. Bet dabar ne apie tai. Kaip Matas jau minėjo daugelyje ugdymo įstaigų yra paskelbtas karantinas, kas yra kaip prevencinė priemonė, kad kiti, kurie yra sveiki neužsikrėstų. Tačiau jums tikriausiai moksleivių sveikata nėra taip jau svarbu, kaip mokykloms (nors tiesą pasakius joms irgi nelabai svarbu). Galbūt aš ir klystu, bet jūsų veiksmai rodo visai ką kitą. Aišku tai buvo tik mano asmeninė nuomonė, kuri nesiekė ko nors įžeisti (šiuo atveju jūsų).
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Tai nejaugi iš tiesų yra taip sunku atidėti olimpiadą bent savaitei ir suteikti teisę dalyvauti daugumai, tuomet jau pasveikusių dalyvių? Didelė dalis mokinių serga arba dar tik pradėję sveikti, todėl olimpiada tikrai negarantuos, kad į ją pateks tik geriausieji... Nusivylęs tokiu olimpiados organizavimu ir atmestinu požiūriu.
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Šiaip tai yra apibrėžti terminai pasaulinės (kuri įvyks pakankamai anksti šiais metais) ir Baltijos šalių olimpiadų, todėl olimpiada dėl didelio sergamumo negali būti atidėta neapibrėžtam laikotarpiui. O po savaitės padėtis tikrai nepasikeis gal net epidemija bus paskelbta kituose miestuose. Tai, kad manau šioje situacijoje neverta keisti olimpiados datos ir priimtas teisingas sprendimas.
Neregistruotas

Prieš 4100 dienų
Absurdas... Kaip galima daryti olimpiadą per epidemijos metu, kai dauguma mokyklų skelbia karantinus? Daug mokinių serga arba tik pasveikę. Jiems net NEGALIMA eiti į susibūrimo vietas, nes gali vieni kitus užkrėsti, o olimpiada kaip tik ir yra didelio mokinių susibūrimo vieta. Kam tada mokyklos skelbia karantinus, jei vaikai po olimpiadų vėl suserga?? Tikriausiai Jūs turite tikslą paskatinti dar didesnį mokinių sergamumą. Ką daryti mokiniui, kuris tiek laiko intensyviai ruošęsis olimpiadai, negali į ją atvykti dėl anksčiau parašytų priežasčių? Ir tokių mokinių, manau, ne vienas. Toks Jūsų požiūris neprisideda prie skatinimo domėtis programavimu. Gal būt tai viena priežasčių, kodėl trūksta IT specialistų Lietuvoje.
%title

%date2
%text

Kalendorius

Balandis 2024

Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Antradienis, balandžio 23 d.

BOI


BOI


IOI